Nieuws

Algemene ledenvergadering 2020

Dit jaar is de ALV op zaterdag 18 april in Boskoop (ZH).

Adres: Zuidekade 93.
Parkeren bij de buren: De Kooter & Co,  Zuidkade 97

Aanvangstijd: 10.30 uur
Eindtijd: ca. 14.30 uur

De accommodatie is verzorgd door ons lid John Stolwijk uit Reeuwijk

IGOU heeft website vernieuwd

Onze Duitse zustervereniging (IGOU) heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Webadres: http://interessengemeinschaft-ouessantschaf.de/

Sieht ganz toll aus. Viel Spaß beim lesen.

 

 

Foto’s bespreekdag Angeren 2019

De foto’s van de bespreekdag in Angeren afgelopen zaterdag 21 september staan nu ook online. De namen, behaalde resultaten en schofthoogte staan nu in de foto’s geprojecteerd. De nummers voor de naam van het schaap verwijzen naar de catalogus- en halsnummers. Zo is direct te zien om welk dier het gaat.

Ga naar de foto’s van Angeren 2019

 

Uitslagen zwoegervrije bespreekdag 2019

Zaterdag 21 september is de jaarlijkse bespreekdag van zwoegervrije Ouessantschapen gehouden op boerderij de Meerhoeve bij de familie Giesen in Angeren.

 

Er werden in totaal 50 dieren besproken. Daarvan werden er 22 met een A beoordeeld, 23 schapen kregen een AB en 4 stuks een B+. Tevens konden aan het eind van de dag 16 dieren met een S-predikaat naar huis.

Download hier de volledige uitslag (Excel bestand)

 

Foto’s Zevenaar beschikbaar

De foto’s van de bespreekdag van niet zwoegervrije Ouessants op 7 september in Zevenaar staan nu op de website. We hebben nu het catalogusnummer, de naam van het schaap en de beoordeling in de foto zelf opgenomen, zodat je kan zien waarnaar je kijkt. Als het bevalt gaan we er mee door.

Naar de foto’s van 7 september.