Nieuws

Aanvraag thuiskeuring 2020

Aangezien de bespreekdagen voor 2020 afgelast zijn bieden wij de leden de mogelijkheid om een thuiskeuring aan te vragen. Dat betekent dat de keurmeesters bij u aan huis de opgegeven schapen komen keuren. Indien u wilt deelnemen het Opgaveformulier thuiskeuring 2020 volledig invullen en vóór 1 augustus opsturen.  Na 1 augustus ontvang je een bericht om de exacte datum voor thuiskeuring af te spreken.

Meer informatie over thuiskeuringen kunt u vinden op Keuring aan huis op deze website. Uiteraard zullen ook voor de thuiskeuringen de op dat moment geldende Corona maatregelen in acht genomen moeten worden.

Wij kijken uit naar jullie aanmelding.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Frans Giesen: 06 3040 3051

Bespreekdagen 2020 afgelast

Vanwege de onzekerheden omtrent het coronavirus COVID-19 zijn de publieke bespreekdagen in 2020 afgelast. Wellicht komen er mogelijkheden om thuiskeuringen aan te vragen. Daarover volgt meer informatie in onze nieuwsbrief.

Kuddeboek 2020

Voor leden is het kuddeboek 2020 op de website opgezet. Je kunt het kuddeboek vinden door als lid in te loggen en vervolgens onder het ledenmenu te kijken.

Hier staat ook een nieuwe versie van de ledenlijst.

 

 

Overzicht S-dieren 1999 t/m 2019

Jan Postma van de Fok Advies Commissie heeft dit jaar weer een overzicht samengesteld van alle S-dieren van 1999 t/m 2019. Dit verslag is alleen beschikbaar via het ledenmenu.

IGOU heeft website vernieuwd

Onze Duitse zustervereniging (IGOU) heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Webadres: http://interessengemeinschaft-ouessantschaf.de/

Sieht ganz toll aus. Viel Spaß beim lesen.